Huskvarna stadshotell

Se & Göra

Det finns mycket att se & göra runt om i Huskvarna/Jönköpingsregionen. Här kan du bland annat besöka Husqvarna Fabriksmuseum, göra utflykter till ”Smålands Toscana”, vandra på John Bauerleden eller cykla på småvägar som utnämnts till några av världens vackraste av deltagare i IronMan Jönköping.

 

Äppledalen

Kaxholmen – Äppledalens utbud av böljande fruktodlingar, mysiga gårds- och inredningsbutiker och behandlingar för kropp och själ. 

LÄS MER

Äppelträd på äng
Vattenfall på John bauer leden

Vandra john bauerleden

Jönköping – John Bauerleden är den vackraste vägen mellan Huskvarna och Gränna. Du kan starta eller gå i mål vid IKHP-stugan i Huskvarna. Leden går genom ett underbart och omväxlande landskap.

LÄS MER

cykla

Jönköpingsregionen – Att susa fram på cykeln på lugna och snabba grusvägar är något alldeles speciellt. Runt om Huskvarna finns det mängder av leder och spår, både asfalterade och grus perfekt för både mountain bike och landsvägscykling.

Vyer från sadeln   Grusvägar att älska

Cyklister på grusväg vid Vättern
Motorcykel på Huskvarna museum

Husqvarna museum

Huskvarna – Häng med på en nostalgisk resa du sent ska glömma! På Husqvarna Museum får du återuppleva gamla minnen och se det som Husqvarnafabriken har tillverkat.

LÄS MER

Välkommen till
huskvarna stadshotell

Vi är ett familjärt boutiquehotell beläget mitt i centrala Huskvarna. Hos oss hittar du alltid en avslappnad atmosfär, med staden och naturen strax utanför dörren. Här har varje rum sin egen karaktär och det finns något för alla smaker i vår restaurang.

Välkommen hem till oss!

Translate