Huskvarna stadshotell

Våra paket

Här kan du se våra aktuella erbjudanden, för mer information eller frågor, kontakta oss.

familj    romantik     bröllop     jacuzzi    MC    golf  

Familjepaketet

Ta med familjen på en mysig övernattning på Huskvarna Stadshotell och upptäck vår härliga atmosfär. Upplev ett spännande äventyr med aktiviteter på Prison Island, efter er aktiva dag kommer ni tillbaka till hotellet för god middag på vår restaurang. Finns orken kvar för ett dopp är utomhusjacuzzin uppvärmd för er. Semesterlyx!

Hund ligger i säng på Huskvarna stadshotell
DSCF0871_LOW

Romantiska paketet

Låt romantiken spira och njut av ett romantiskt paket i ett av våra deluxe-rum. Ni bor i ett deluxe-rum med alla tänkbara bekvämligheter där det mousserande vinet kan drickas. Sedan föreslår vi ett varmt bad i vår utomhusjacuzzi för att sedan inta en tre-rätters middag i vår mysiga restaurang. Vakna upp utvilade och avnjut vår härliga frukostbuffé i lugn och ro.

Bröllop och fest

Ett av de mest speciella ögonblicken i livet är när man gifter sig. Ofta har lång planering och mycket spänning lett fram till den stora dagen. Vi vill ta hand om er när ni ska spendera bröllopsnatten som nygifta och det gläder oss att få ta emot er i ett av våra deluxe-rum.

Champagneglas på Huskvarna stadshotell
Kvinna sitter i Jacuzzi på Huskvarna stadshotell

Jacuzzi-paketet

Bubbla och njut i vår utomhusjacuzzi som håller 40 grader. Checka in i ett av våra unika hotellrum, duscha och hoppa sedan i badkläderna och omslut dig med en härlig frottébadrock och mjuka tofflor.

MC-paketet

Gör ett stopp på Huskvarna Stadshotell när du har vägarna förbi Huskvarna på din MC-semester. Välkomna att övernatta i ett av våra unika hotellrum, ett stenkast från E4:an. I hjärtat av Huskvarna hittar du oss. Självklart kan du parkera din motorcykel på vår insynsskyddade parkering. På avresedagen ser vi till att ni får med er en picknickpåse för energipåslag under färden.

Vy över äng i solnedgång
Naturbild över skog och Vättern

Golfpaketet

Upplev och spela på någon (eller flera) utav de vackra golfbanorna runt Huskvarna. Här erbjuds allt från skog, park till Smålands äldsta golfklubb. Härlig atmosfär, naturskön miljö och vacker utsikt över Vättern. Självklart erbjuder vi transferservice oavsett storlek på gruppen för en total golfupplevelse, kontakta oss för en offert.

Translate